aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟδυνηρός αποκλεισμός για τον Παγδατή

Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Παγδατή

Ο Μάρκος Παγδατής υπέστη οδυνηρή ήττα στα προκριματικά του Τσάλεντζερ στο Έκενταλ της Γερμανίας, καθώς έχασε, με ανατροπή μάλιστα, από το Νο605 της παγκόσμιας κατάταξης, Εβάν Φούρνς. Ο Κύπριος πρωταθλητής, εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και κάνοντας κακό παιχνίδι, υποτάχθηκε στις ορέξεις του Γάλλου αντιπάλου του, ο οποίος τον πέταξε εκτός διοργάνωσης από πολύ νωρίς.

Μετά από μια μάχη στην οποία τα χαμένα break points του πρώην Νο8 στον κόσμο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ο Εβάν Φούρνς επιβλήθηκε με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 6-40. Ο Παγδατής ολοκλήρωσε το ματς με 15% κερδισμένα break points, και συγκεκριμένα 2/13 ευκαιρίες, και σε συνδυασμό με την ψυχραιμία του αντιπάλου του ο οποίος με 3/6 κατάφερε να γίνει το αφεντικό του παιχνιδιού, έφυγε ηττημένος, και με σκυμμένο το κεφάλι από το court.

Ο 32χρονος Μάρκος, είχε κακά ποσοστά επιτυχημένων πρώτων σερβίς, καθώς με μόλις 36/86 (42%) δεν είχε και τόσες ελπίδες για νίκη, μιας και το 2ο σερβίς του δεν ήταν και σε τόσο καλή κατάσταση, δεδομένου ότι έκανε επίσης 8 double faults στον αγώνα του. Επόμενο τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστεί ο Παγδατής, είναι το Τσάλεντζερ της Μπρατισλάβας στη Σλοβακία, το οποίο και έχει κατακτήσει το μακρινό 2004.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ