aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Τσιτσιπάς το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Μπαένα στο Roland Garros

Ο Τσιτσιπάς το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Μπαένα στο Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Γίρι Βέσελι με 3-1 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του απλού ανδρών στο Roland Garros.

Τώρα ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα για μια θέση στη «32». Ο αγώνας τους θα ανοίξει το πρόγραμμα της Τετάρτης (31/5) στο Suzanne Lenglen και θα αρχίσει στις 12:00, ώρα Ελλάδος.

Ο Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα είναι 30 ετών και βρίσκεται στο Νο.57 της παγκόσμιας κατάταξης. Έχει δύο τίτλους στην καριέρα του και οι δύο στο χώμα, στο Κίτο του Εκουαδόρ το 2018 και πριν από ενάμιση μήνα στο Μαρακές.

Αγωνίζεται για 7η φορά στο γαλλικό Όπεν και η παρουσία του στον 3ο γύρο το 2020 είναι και η καλύτερη στην καριέρα του στα Grand Slams. O Τσιτσιπάς αντιμετώπισε μια φορά στο παρελθόν τον Καρμπάλες Μπαένα, ήταν στο χωμάτινο τουρνουά του Εστορίλ το 2018 και είχε επικρατήσει στα προημιτελικά με 6-7(2), 6-2, 7-6(3).

O νικητής του αγώνα στον 3ο γύρο θα παίξει είτε με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, είτε με τον Πορτογάλο, Νούνο Μπόρζες. Οι δυο τους θα συναντηθούν την Τετάρτη (31/5) στο court 9, γύρω στις 13:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ