aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Τσιτσιπάς ρίχνεται τη Δευτέρα στη μάχη του Roland Garros

Ο Τσιτσιπάς ρίχνεται τη Δευτέρα στη μάχη του Roland Garros

Το πρόγραμμα του Roland Garros έγινε γνωστό, με τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο9) να αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς (Νο53) την Δευτέρα (27/5), ενώ η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) θα βρεθεί απέναντι στην Βαρβάρα Γκρατσέβα (Νο82) την Δευτέρα ή την Τρίτη (28/5).

Η αναμονή τελειώνει πλέον σιγά-σιγά για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο9) και την Μαρία Σάκκαρη (Νο7), που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο του Roland Garros.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς (Νο53) την Δευτέρα (27/5). Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον νικητή του ζευγαριού του Λάσλο Τζέρε (No52) με τον Ντάνιελ Αλτμάιερ (Νο83), έχοντας ένα δύσκολο μονοπάτι μέχρι τον τελικό.

Η Σάκκαρη από την πλευρά της θα τεθεί αντιμέτωπη με την Βαρβάρα Γκρατσέβα (Νο82) είτε την Δευτέρα, είτε την Τρίτη (28/5). Η νικήτρια του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την νικήτρια του ζευγαριού της Μπερνάρντα Περα (Νο70) με την Νάο Χιμπίνο (Νο96). Δείτε το δύσκολο μονοπάτι της Σάκκαρη μέχρι τον τελικό.

ΠΗΓΗ:sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ