aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Σάββα κατέκτησε (και) το Aphrodite Cup

Ο Σάββα κατέκτησε (και) το Aphrodite Cup

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στη Λευκωσία από 1-7 Σεπτεμβρίου το Aphrodite Cup – J4 Nicosia/World TennisTour που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λευκωσίας/Field Club, στο οποίο συμμετείχαν 77 αντισφαιριστές από 19 χώρες.

Ήταν το τρίτο, από μια σειρά διεθνών πρωταθλημάτων που διοργανώθηκαν στην Κύπρο αυτό το διάστημα. Κοινός παρονομαστής των τριών πρωταθλημάτων ο Στέφανος Σάββα, νικητής της κατηγορίας μονού αγοριών και στα τρία πρωταθλήματα!

Σημαντική υπήρξε και η νίκη του Ματία Μάτιτς στο διπλό με παρτενέρ τον Ντούσαν Ρσόβακ από την Αυστραλία, ενώ καλύτερη παρουσία στην κατηγορία των κοριτσιών από τις κυπριακές συμμετοχές ήταν αυτή της 14χρονης Κλειώς Μαρίας Ιωάννου που έφτασε μέχρι τους «8». Στο διπλό κοριτσιών καλύτερη εμφάνιση από κυπριακής πλευράς της Μαρίας Κωνσταντίνου που με παρτενέρ τη Νεφέλη Ζαφείρη από την Ελλάδα έφτασαν μέχρι τους «4».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ