aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Πέτρος Χρυσοχός κατέκτησε το Edwardsville στις ΗΠΑ

Ο Πέτρος Χρυσοχός κατέκτησε το Edwardsville στις ΗΠΑ

Η απόφαση του Πέτρου Χρυσοχού να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στο τένις, ως επαγγελματίας αντισφαιριστής δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο ξεκίνημα. Στην πρώτη του κιόλας συμμετοχή στο Edwardsville των ΗΠΑ κατέκτησε το ομώνυμο πρωτάθλημα Futures $25.000 USD, υλοποιώντας μια αλάνθαστη πορεία στην οποία βρήκε απέναντί του πέντε συνολικά Αμερικανούς αντισφαιριστές συμπεριλαμβανομένου του Nathan Ponwith τον οποίο νίκησε στον τελικό της Κυριακής με 2-1 (6-4, 2-6, 7-5).

Ήταν ο πρώτος επαγγελματικός τίτλος για τον Χρυσοχό ύστερα από περισσότερο από ένα χρόνο, όταν είχε κατακτήσει το Futures στο Winston Salem (17/06/2018). Με τη νίκη του αυτή, προσθέτει 20 βαθμούς στην προσωπική του βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, γεγονός που αναμένεται να τον ανεβάσει σε μια θέση λίγο πιο κάτω από το Νο700 στον κόσμο.

Έτσι αρχίζει να χτίζει σιγά-σιγά τον μεγάλο στόχο που έθεσε μέχρι το τέλος της χρονιάς, να βρεθεί δηλαδή κοντά στο Νο230 της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που θα του επιτρέψει να συμμετάσχει στα προκριματικά του Αυστραλιανού Όπεν τον επόμενο Ιανουάριο. Για να υλοποιήσει τον στόχο αυτό, ο 23χρονος αντισφαιριστής έχει σχεδιάσει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα συμμετοχών το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου, συγχαίρει θερμά τον Πέτρο Χρυσοχό και τον προπονητή του Δημήτρη Ηροδότου για την επιτυχία αυτή και εύχεται να αποτελέσει απλά το νέο ξεκίνημα για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ