aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Παγδατής κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Γιούζνι

Ο Παγδατής κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Γιούζνι

Ο Μάρκος Παγδατής ρίχνεται σήμερα στη μάχη του τελευταίου και πιο λαμπερού Grand Slam της σεζόν, του Αμερικανικού Όπεν. Ο πρωταθλητής μας συμμετέχει για 13η φορά στο τουρνουά της Νέας Υόρκης, αρχίζοντας την προσπάθεια διάκρισης με αντίπαλο τον 36χρονο Μιχαΐλ Γιούζνι.

Έναν αντίπαλο που συνάντησε άλλες οκτώ φορές στο παρελθόν, μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες. Οι δύο τενίστες κοντραρίστηκαν ξανά άλλες δύο φορές σε Grand Slam με την πρώτη τους συνάντηση να εντοπίζεται στο Γουίμπλεντον το 2005 και την πιο πρόσφατή τους στο περσινό Αυστραλιανό Όπεν.

Ο Κύπριος τενίστας φιλοδοξεί να κάνει μια καλή πορεία στο Αμερικάνικο Όπεν, ανάλογη με αυτήν του 2016 όταν είχε φτάσει μέχρι τους «16». Αν ο Παγδατής επικρατήσει σήμερα του Ρώσου αντιπάλου του, στον 2ο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπος είτε με τον Λουκάς Πουϊλέ είτε με τον Γιάνικ Μάντεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ