aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ ΟΑ Αμμοχώστου τίμησε τον Φίλιο Χριστοδούλου

Ο ΟΑ Αμμοχώστου τίμησε τον Φίλιο Χριστοδούλου

Με απόλυτη επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου διοργάνωσε και φέτος το Παγκύπριο πρωτάθλημα Grade 1, στις εγκαταστάσεις του στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξης του Φίλιου Χριστοδούλου σε επίτιμο μέλος του Ομίλου. Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου, Ροδίων Παναγιώτου, σημείωσε ότι η εν λόγω συμπληρώνει οφειλόμενο χρέος και τιμή στον άνθρωπο που όσο κανείς άλλος πρόσφερε στο κυπριακό τένις. Χαιρετίζοντας την τελετή ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, εξήρε μεταξύ άλλων το έργο του κ. Χριστοδούλου.

Στην αντιφώνησή του ο Φίλιος Χριστοδούλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην αναγέννηση του Ομίλου στη Λεμεσό ύστερα από την εισβολή του 1974. Ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 140 αντισφαιριστές που αγωνίστηκαν σε 16 ηλικιακές κατηγορίες. Ξεχώρισε η νίκη στην κατηγορία Ανδρών του Κρίστοφερ Κουτρουζά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ