aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Ναδάλ έστειλε τον Κύργιο για... μπίρες!

Ο Ναδάλ έστειλε τον Κύργιο για… μπίρες!

Το ματς είχε εξελιχθεί σε πολυαναμενόμενη σύγκρουση πριν καν αρχίσει το major του Λονδίνου εξαιτίας των δηλώσεων του Κύργιου σε βάρος του Ναδάλ και έγινε ακόμα καλύτερο όταν ο Αυστραλός είπε πως «δεν θα πήγαινα για μπίρα με τον Ράφα». Τελικά, ο με ελληνικές ρίζες άσος, μπορεί να πάει άνετα για μπίρες, αφού ο Ναδάλ με 6-3, 3-6, 7-6, 7-6 επικράτησε στο All England Club και τσέκαρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του τρίτου Grand Slam της σεζόν, στο οποίο συμπλήρωσε 50 νίκες.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Κύργιος είχε παράπονα για τον χρόνο που έπαιρνε ο Ράφα στα σερβίς, τον… πέτυχε με μια δυνατή μπάλα, αλλά και τα έδωσε όλα όπως λίγες φορές στην καριέρα του, ο 33χρονος από την Μαγιόρκα έκανε μόλις 16 αβίαστα λάθη. Ο Ναδάλ πέτυχε νωρίς break στο πρώτο σετ και κράτησε το προβάδισμα για το 6-3, όμως στο δεύτερο το δέχθηκε από τον Αυστραλό.

Στη συνέχεια ο αριστερόχειρας από το Μανακόρ πήρε πίσω το break, αλλά ο Κύργιος τον «έσπασε» και πάλι και με 6-3 έκανε το 1-1 βάζοντας φωτιά στο ματς. Το τρίτο και το τέταρτο σετ οι δύο πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το tie-break, όμως ο Ναδάλ έδειξε την ποιότητά του και στα δύο, πήρε το πρώτο με 7-5, το δεύτερο σε 7-3 και έφτασε στο 3-1 και την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ