aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Μενέλαος Ευσταθίου κατέκτησε τον τίτλο

Ο Μενέλαος Ευσταθίου κατέκτησε τον τίτλο

Με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στην κατηγορία Ανδρών, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το Εθνικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου, και ξεκίνησε στις 11 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 180 περίπου αντισφαιριστών που έλαβαν μέρος σε 20 διαφορετικές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών.

Στον τελικό των Ανδρών που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο, βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Μενέλος Ευσταθίου και Ελευθέριος Νέος. Οι δύο αντισφαιριστές έδειξαν με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα ότι παραμένουν οι καλύτεροι σε ότι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ευσταθίου για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε μεταξύ άλλων ανερχόμενα ταλέντα όπως ο Σέργιος Κύζας και ο Στέφανος Σάββα, ενώ από την άλλη ο Ελευθέριος Νέος βρήκε μπροστά του έμπειρους αντισφαιριστές όπως ο Ντην Γεωργίου και ο περσινός νικητής Αλεξάντερ Μιχαϊλόφσκι, τους οποίους απέκλεισε σε αγώνες που κρίθηκαν στα τρία σετ. Στον μεγάλο τελικό ο Ευσταθίου βρέθηκε σε πολύ καλύτερη μέρα και επικράτησε άνετα με 2-0 (6-4, 6-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ