aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Μάτιτς πήρε τον τελικό ανδρών

Ο Μάτιτς πήρε τον τελικό ανδρών

Ολοκληρώθηκε, στην παρουσία πολλών φίλων του τένις, το Παγκύπριο πρωτάθλημα του Σπόρτιγκ Κλαπ, κατηγορίας Grade 1, που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ο ομώνυμος Όμιλος Αντισφαίρισης.

Η αυλαία έπεσε με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού των ανδρών που βρήκε νικητή τον 18χρονο Ματία Μάτιτς απέναντι στον 32χρονο Κρίστοφερ Κουτρουζά με 2-0 σετ (7-5, 6-4).

Ο Κουτρουζάς έφυγε με τίτλο από το Sporting, αφού με παρτενέρ τον Ράρες Κουζτριορεάν κατέκτησαν το διπλό κερδίζοντας στον τελικό τους Ανδρέα Δημητρίου/Ντάριους Εφτεχάρ με 2-0 σετ (7-6, 6-1). Στην κατηγορία γυναικών, τον τίτλο κατέκτησε η Μαρία Κωνσταντίνου, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Ελένη Μακρίδη.

Από τις υπόλοιπες συμμετοχές ξεχώρισε η Μερίλ Σονάκιν που κατέκτησε τους δύο τίτλους στην κατηγορία U16, στο μονό κέρδισε τη Δάφνη Κουτσόφτα, ενώ στο διπλό με παρτενέρ την Αθηνά Κωμοδρόμου, νίκησαν τις Μαρίνα Μπαμπαλιούτα/Θέκλια Χριστοδούλου με 2-0 σετ (6-4, 6-2). Οι Σονακίν με την Κουτσόφτα τιμήθηκαν παράλληλα με το έπαθλο ήθους του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ