aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ Μάτιτς νικητής στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα του OA Λάρνακας

Ο Μάτιτς νικητής στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα του OA Λάρνακας

Ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κατηγορίας Grade 1, που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας. Στο πρωτάθλημα, που ήταν το τελευταίο για φέτος αυτής της σειράς παγκύπριων πρωταθλημάτων, το ενδιαφέρον συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, ο τελικός της Κατηγορίας του Μονού Ανδρών, όπου οι Ματία Μάτιτς και Παύλος Παρσών συνέθεσαν ένα πολύ ανταγωνιστικό δίδυμο.

Nικητής στις λεπτομέρειες του τρίτου σετ ο Μάτιτς, που επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 2-6, 7-5). Αυτός ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για τον 18χρονο Μάτιτς αφού προηγήθηκε και η κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος που διοργανώθηκε από τον ΟΑ Σπόρτινγκ Λεμεσού. Στις Γυναίκες η Κλειώ Μαρία Ιωάννου ήταν η νικήτρια και στη δεύτερη θέση ήταν η Μαρία Κωνσταντίνου. Στις υπόλοιπες κατηγορίες δύο τίτλους κατέκτησαν η Άννα Ασαντουλίνα (U14) και η Δάφνη Κουτσόφτα (U16). Το έπαθλο ήθους απονεμήθηκε στον Ειρηναίο Ιωάννου.

Το πρωτάθλημα είχε ιστορική σημασία για τον όμιλο, αφού, όπως ανέφερε κατά την τελετή απονομής των επάθλων ο πρόεδρος Μάριος Πέτρου, μέσα στο 2020 αναμένεται να γίνει η μεταστέγαση του ομίλου σε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Κοινοτικού Κέντρου που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εννέα γήπεδα αντισφαίρισης. Ο δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, σημείωσε ότι ο ΟΑ Λάρνακας είναι ιστορικός για την πόλη με δεκαετίες προσφοράς στον αθλητισμό και την υγιή απασχόληση δημοτών όλων των ηλικιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ