aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΟ ΚΟΑ συγχαίρει τον Μάρκο Παγδατή

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τον Μάρκο Παγδατή

O KOA μέσω ανακοίνωσής του συγχαίρει τον Μάρκο Παγδατή για την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά Pingshan Open στη Σεντζέν της Κίνας κι εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. 

Αναλυτικά:

«Η θριαμβευτική νίκη του Μάρκου Παγδατή στο τουρνουά Pingshan Open στη Σεντζέν της Κίνας, μας έκανε να νιώσουμε ιδιαίτερη περηφάνια. Παράλληλα έδωσε ακόμη μια φορά ξεχωριστή αίγλη στον Κυπριακό Αθλητισμό στο Παγκόσμιο Αθλητικό γίγνεσθαι. Ο πρωταθλητής μας στον τελικό του τουρνουά κέρδισε με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-4) τον Ιταλό Στέφανο Ναπολιτάνο.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας συγχαίρει και τιμά τον Μάρκο Παγδατή για τον πέμπτο τίτλο που κατακτά στην πολύχρονη καριέρα του. Ο πρωταθλητής μας αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της μικρής μας πατρίδας στον διεθνή αθλητικό χώρο.

Ο Μάρκος Παγδατής έχοντας ως εχέγγυα την ικανότητα, τη θέληση, το πάθος και τη πίστη για διάκριση κατάφερε να εδραιωθεί στους κορυφαίους επαγγελματίες τενίστες του Παγκόσμιου χώρου. Ο ΚΟΑ εύχεται στον Μάρκο Παγδατή ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Συγχαρητήρια στον προπονητή του και στην οικογένεια του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ