Ο Φίλιος Χριστοδούλου επίτιμος μέλος

Στο πλαίσιο των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Λευκωσίας Field Club, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου αποφάσισε όπως ανακηρύξει τον επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου και τέως πρόεδρο του Ομίλου Field Club, Φίλιο Χριστοδούλου, σε επίτιμο μέλος του Ομίλου.

Το σκεπτικό της απόφασης ανέλυσε στη Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος του Ομίλου Δώρος Πετρίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Η απόφαση αυτή είναι βασισμένη στην αναγνώριση της σημαντικής και πολύχρονης προσφοράς του στο χώρο της Αντισφαίρισης και του αθλητισμού γενικά και προς τον Όμιλο μας ειδικά».

Ο Φίλιος Χριστοδούλου απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου που υπηρέτησε από το 1967 και για 50 χρόνια την Κυπριακή Αντισφαίριση ανέφερε: «Είναι με συγκίνηση που δέχθηκα την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να με ανακηρύξει επίτιμο μέλος του Field Club. Η απόφαση αυτή με τιμά ιδιαίτερα και την ερμηνεύω ως ένδειξη της αναγνώρισης της προσφοράς μου στον Όμιλο για 15 χρόνια αλλά και άλλα 35 χρόνια έντονης εργασίας στην Ομοσπονδία του τένις».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ