aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝτε Μινόρ - Τσιτσιπάς 1-2: Σπουδαίος ο Στέφανος, προκρίθηκε με νέα ανατροπή στα προημιτελικά του...

Ντε Μινόρ – Τσιτσιπάς 1-2: Σπουδαίος ο Στέφανος, προκρίθηκε με νέα ανατροπή στα προημιτελικά του Indian Wells

Εξαιρετικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, άντεξε κόντρα στον μαχητικό Άλεξ Ντε Μινόρ, επέστρεψε (πάλι) από το 0-1 σετ και πήρε την νίκη με 2-1 (6-7 (3), 7-6 (3), 6-2) έπειτα από 2 ώρες και 44 λεπτά, παίρνονταςτην πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο3 στον κόσμο) έδειξε για ακόμα μία φορά χαρακτήρα. Κόντρα στον μαχητικό Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο27 στον κόσμο), ο Έλληνας πρωταθλητής τα βρήκε σκούρα, ίδρωσε, μόχθησε, βρέθηκε πίσω με 0-1 (όπως στον προηγούμενο γύρο κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι) αλλά τελικά πήρε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή με 2-1 (6-7 (3), 7-6 (3), 6-2) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Νο36 στον κόσμο).

Ήταν ένας πραγματικός… μαραθώνιος για τους δύο αθλητές. Χρειάστηκαν 2 ώρες και 44 λεπτά να κριθεί το παιχνίδι, με τον Στέφανο να παίρνει την ψυχολογία με το μέρος του μετά την κατάκτηση του 2ου σετ και να κυριαρχεί στο τρίτο σετ, παίρνοντας δίκαια την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ