aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝικητές οι Σάββα και Ιωάννου στο Cyprus Masters Cup

Νικητές οι Σάββα και Ιωάννου στο Cyprus Masters Cup

To Cyprus Masters Cup, ήταν η τελευταία εγχώρια διοργάνωση της χρονιάς και διεξήχθη στο Εθνικό Κέντρο Τένις τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Δεκέμβρη. Στο πρωτάθλημα, συμμετείχαν οι οκτώ κορυφαίοι αντισφαιριστές ανά ηλικιακή κατηγορία.

Ο Στέφανος Σάββα ήταν αυτός που κατέκτησε τον τίτλο στο Μονό Ανδρών επικρατώντας στον τελικό με ανατροπή του Ματία Μάτιτς με 2-1. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος η Κλειώ Μαρία Ιωάννου και ο Στυλιανός Χριστοδούλου αφού αμφότεροι κατέκτησαν τρεις τίτλους. Η Ιωάννου (14 ετών) νίκησε στην κατηγορία Γυναικών (Μονό και Διπλό) και την κατηγορία U18 στο Μονό.

Ο Στυλιανός Χριστοδούλου (15 ετών) κατέκτησε τα Μονά στις κατηγορίες U18 και U16 και το Διπλό στην κατηγορία U16. Δύο τίτλους κατέκτησαν οι Μάριος Πραστίτης (BS12, BD12), Άννα Ασαντουλίνα (GS12, GD14) και Δάφνη Κουτσόφτα (GD16, GD18). Το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του τέως προέδρου της ΟΑΚ Χρίστου Χριστοφίδη και του πρωταθλητή Σώτου Χριστοφίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ