aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝικητές οι Ευσταθίου και Λουκά (pics)

Νικητές οι Ευσταθίου και Λουκά (pics)

Ύστερα από αγωνιστική δραστηριότητα δύο εβδομάδων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας με τη συμμετοχή πέραν των 160 αντισφαιριστών σε 21 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

Το πρωτάθλημα ήταν κατηγορίας Grade 1, και ανέδειξε μεγάλο νικητή στην κατηγορία Ανδρών τον Μέλιο Ευσταθίου και στην κατηγορία Γυναικών την Ελένη Λουκά. Ο Μέλιος Ευσταθίου είχε ως αντίπαλο στον τελικό τον Ελευθέριο Νέο τον οποίο νίκησε με 2-0 (6-4, 6-2).

e-loucaΠαρά το καλό ξεκίνημα του Νέου που προηγήθηκε στο πρώτο σετ, ο Ευσταθίου βρήκε καλύτερο ρυθμό στη συνέχεια και έφτασε στη νίκη. Παρόμοια εξέλιξη είχε και ο τελικός των γυναικών όπου ύστερα από ένα αμφίρροπο πρώτο σετ, η Ελένη Λουκά έφτασε εύκολα στον τίτλο αφού νίκησε τη Λυγία Χριστοδούλου με 2-0 (7-5, 6-0).

Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από την άψογη διοργάνωση και αποτελεί μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη της Λάρνακας. Κατά την τελευταία μέρα των αγώνων, τους τελικούς παρακολούθησαν ο Δημαρχεύων Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Κουκουμάς, οι οποίοι παρέστησαν και στις απονομές των επάθλων στους νικητές.

m-efstathiou_ph-christodoulouΟ πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου Φίλιος Χριστοδούλου και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΑΚ, το Μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας του Ρίο Σκοπευτής Ανδρέας Χάσικος, καθώς και πολλοί φίλοι του αθλήματος που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους τελικούς. Κατά τη δεύτερη εβδομάδα του πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις στις κατηγορίες των U12, U16, Ανδρών, Γυναικών, ΜS35, MD35, MS45.

neos_efstathiou_final_1neos_efstathiou_stekkas_ball-boysph-photiades_chr-avraam_a-photiadeszeinep_haig

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ