aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝίκη και πρόκριση στους «8» για τον Παγδατή

Νίκη και πρόκριση στους «8» για τον Παγδατή

Μετά την νίκη-ανατροπή σε βάρος του Νόρμπερτ Γκόμπος στον 2ο γύρο του Τσάλεντζερ της Ρεν, ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε και τον Σεργκέι Στακόφσκι και προκρίθηκε στους «8» του θεσμού.

Ο Κύπριος πρωταθλητής ήταν πιο σοβαρός από ότι στο πρώτο του παιχνίδι στην διοργάνωση, δεν άφησε περιθώρια στον Στακόφσκι, Νο132 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, και μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά επικράτησε με 6-4, 7-6 (2).

Ένα μπρέικ σε ολόκληρο το παιχνίδι, ήταν αρκετό για τον 33χρονο πρωταθλητή μας, ώστε να υπερκεράσει το εμπόδιο του επικίνδυνου Ουκρανού. Όντας υπέρμετρα αποτελεσματικός στο σερβίς του μάλιστα, ο Παγδατής δεν άφησε τον Στακόφσκι να φτάσει ούτε σε μπρέικ πόιντ!

Ο Μάρκος πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Αντουάν Χοάνγκ, Νο147 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, μετά τη νίκη του δεύτερου κόντρα στον Αυστριακό Γιούρι Ροντιόνοβ, στα τρία σετ.

Αν προκριθεί στα ημιτελικά, ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του γαλλικού εμφυλίου ανάμεσα στον Κορεντίν Μουτέτ και τον Κέντιν Χαλίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ