aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝαδάλ – Τσιτσιπάς: Η… μεγάλη ώρα του Στέφανου στον τελικό

Ναδάλ – Τσιτσιπάς: Η… μεγάλη ώρα του Στέφανου στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Barcelona Open, θα κοντραριστεί σήμερα με τον Ράφα Ναδάλ (17:00).

Στο ίδιο κορτ πριν από τρία χρόνια (29/04/2018), είχαν και πάλι συναντηθεί στον μεγάλο τελικό. Τότε ο Ισπανός τενίστας είχε επικρατήσει με 2-0 σετ (6-2,6-1) και είχε κερδίσει το 11ο του τρόπαιο στην Βαρκελώνη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ακόμα νεαρός τότε, στο νούμερο 63 της κατάταξης και αντιμετώπισε στον πρώτο τελικό της καριέρας του, τον Ναδάλ που βρισκόταν στο νούμερο ένα. Ο πρώτος μόλις 19 ετών και ο δεύτερος στα 32 και πολύ πιο έμπειρος.

Όσον αφορά την κατάταξη από τότε ο Στέφανος ανέβηκε από το νο. 63 στο πέντε και ο Ναδάλ έπεσε από την κορυφή στην τρίτη θέση.

Επίσης από τότε ο Ισπανός δεν πήρε στο ίδιο μέρος κάποιον τίτλο, καθώς το 2019 δεν έφτασε στον τελικό, το 2020 το τουρνουά δεν διεξήχθη.

Έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον ο τελικός του Barcelona Open 2021, με την ελπίδα ο Έλληνας τενίστας να πάρει την… εκδίκηση του, από τον μεγάλο του αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ