aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝαδάλ: «Είμαι απλά ένα παίκτης που βλέπω όλο αυτό το… τσίρκο απ’ έξω»

Ναδάλ: «Είμαι απλά ένα παίκτης που βλέπω όλο αυτό το… τσίρκο απ’ έξω»

Εμφανώς εκνευρισμένος για τα όσα διαδραματίζονται με τον Νόβακ Τζόκοβιτς παρουσιάστηκε ο Ράφα Ναδάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN. Ο Ισπανός τενίστας που είναι στην Αυστραλία για να διεκδικήσει το Αυστραλιανό Open, δήλωσε… κουρασμένος από τα όσα γίνονται, τα οποία χαρακτήρισε ως τσίρκο.

«Είμαι απλά ένας παίκτης που βλέπει αυτό το τσίρκο απ’ έξω. Αλλά, όπως σας είπα, είμαι λίγο κουρασμένος με αυτό το θέμα. Νομίζω παρατράβηξε. Εύχομαι στον Νόβακ τα καλύτερα. Μέχρι εδώ, θέλω να παίξω τένις», είπε ο Ισπανός, που προφανώς δέχθηκε κι άλλες ερωτήσεις για τον Σέρβο.

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέση που μπορούν να δημιουργήσουν ή να έχουν αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους πρέπει να είναι υπεύθυνοι.Τον σέβομαι ως άνθρωπο. Φυσικά, πολύ ως αθλητή. Ακόμα κι αν δεν συμφωνώ με τον τρόπο που σκέφτεται πώς να προχωρήσει σε αυτήν την πανδημία.

Πιστεύω πραγματικά στον εμβολιασμό. Όταν παίρνεις τις αποφάσεις σου, τότε υπάρχουν κάποιες συνέπειες… Κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Νομίζω θετικά πράγματα για το άθλημά μας και του εύχομαι να είναι καλά.

Αυτό που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως είναι πολύ, πολύ πιο σημαντικό από τους παίκτες του τένις και το τένις… Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει και πολλές οικογένειες υφίστανται τις συνέπειες αυτής της τρομερής (πανδημίας) σχεδόν δύο χρόνια», συμπλήρωσε ο Ναδάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ