aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΝαδάλ: «Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται ο Στέφανος»

Ναδάλ: «Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται ο Στέφανος»

Λίγο… ψυχρά αντιμετώπισε ο Ράφα Ναδάλ την απογοήτευση του Στέφανου Τσιτσιπά για την ήττα στον ημιτελικό, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

«Είναι μέρος του παιχνιδιού», είπε όταν ενημερώθηκε ότι ο Στέφανος ηταν λίγο… down. «Άλλες φορές κερδίζεις, άλλες φορές χάνεις. Είναι νέος, εγώ έχασα πολλές φορές για να το μάθω αυτό. Όλοι πρέπει να ζουν αυτή την εμπειρία. Όταν βγαίνεις στο court, ξέρεις ότι μπορεί να χάσεις είναι να κερδίσεις. Έτσι είναι το άθλημα. Κάθε εβδομάδα υπάρχει ένας νικητής και όλοι οι υπόλοιποι χάνουν. Όταν παίζεις αυτό το άθλημα, πρέπει να το ξέρεις αυτό. Ότανν χάνεις, βέβαια, είναι φυσιολογικο να είσαι down».

Στη συνέχεια, προσπάθησε να τον ενθαρρύτνει με τα λόγια του. «Απόψε έπαιξα πολύ καλά. Εκείνος έπαιξε ένα φοβερό τουρνουά. Πρώτος ημιτελικός για εκείνον. Είναι νέος. Έχει τα πάντα για να γίνει ένας σπουδαίος πρωταθλητής. Δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είσαι πεσμενος όταν έχεις ξεκινήσει ετσι τη σεζόν, κατά τη γνώμη, έστω και αν είναι φυσιλογικό να μην είσαι χαρούμενος αμέσως μετά το ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ