aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Να σταματήσει ο πατέρας του Τσιτσιπά να παραβιάζει τους κανονισμούς»

«Να σταματήσει ο πατέρας του Τσιτσιπά να παραβιάζει τους κανονισμούς»

Ο άλλοτε κορυφαίος τενίστας του κόσμου και κάτοχος επτά τίτλων Grand Slam, Ματς Βιλάντερ εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά και στάθηκε στις παρατηρήσεις που δέχεται ο Έλληνας τενίστας για παραβίαση των κανόνων από τον προπονητή και πατέρα του, Απόστολο.

«Ο πατέρας του κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να το κάνει. Αν όχι, τότε να φύγει από την θέση του. Οφείλει ν΄ αφήσει τον Στέφανο να αντιμετωπίσει μόνος του κάθε κατάσταση στη διάρκεια του αγώνα.

Πριν το ματς, αλλά και μετά από αυτό, έχει το δικαίωμα να του πει ό,τι θέλει. Στη διάρκειά του, όμως, ο Στέφανος πρέπει και μπορεί να λύσει τα προβλήματα μόνος του. Δεν χρειάζονται τα λόγια του Απόστολου.

Πριν την έναρξη του 5ου σετ του αγώνα με τον Φριτς ο διαιτητής έκανε παρατηρήσεις στον Στέφανο. Του ζήτησε να πει στον πατέρα του ότι θα πρέπει να σταματήσει να του μιλά στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Κι αυτό έγινε κι ως δια μαγείας ο Στέφανος έπαιξε εξαιρετικά, έκανε το καλύτερό του σετ, νίκησε με 6-4 και προκρίθηκε. Αν προσπαθεί μόνος να βρίσκει λύσεις στους αγώνες του, κι αυτό μόνο καλύτερο μπορεί να τον κάνει.

Από την άλλη αν ακούει τον πατέρα του κάθε λίγο και λιγάκι να του λέει «κάνε εκείνο, κάνε το άλλο», τότε δε νομίζω πως θα μπορέσει να προχωρήσει. Ήταν εξαιρετικός στο 5ο σετ, χωρίς τη βοήθεια του πατέρα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιλάντερ στο Eurosport.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ