aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣMonte Carlo Masters: Με Τζόκοβιτς, αλλά χωρίς Ναδάλ

Monte Carlo Masters: Με Τζόκοβιτς, αλλά χωρίς Ναδάλ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιδιώξει να διατηρήσει τα κεκτημένα στο Μόντε Κάρλο, χωρίς ο Ράφα Ναδάλ ν’ ανήκει στη λίστα των πιθανών εμποδίων που θα συναντήσει στον δρόμο του. Αντίθετα ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στη δράση.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρώτου χωμάτινου Masters της σεζόν ξεκινάει με την πραγματοποίηση της αποψινής κλήρωσης για το κυρίως ταμπλό (18:00GR).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στη δράση μετά τον νέο αποκλεισμό του στο tour, στα πρώτα δύο Masters της σεζόν, και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά την οδυνηρή ήττα που είχε υποστεί στα προημιτελικά του Dubai Championships από τον Γίρι Βέσελι στα τέλη Φεβρουαρίου.

Το Monte Carlo Masters θα είναι μόλις το δεύτερο τουρνουά για τον 34χρονο Σέρβο στη χρονιά, καθώς το ανεμβολιαστικό status του δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί αφενός στη Μελβούρνη αφετέρου σε Indian Wells και Μαϊάμι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ