aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΜε τρεις αποστολές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τένις

Με τρεις αποστολές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τένις

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου θα συμμετάσχει και φέτος με τρεις αποστολές των τεσσάρων αντισφαιριστών στα πρωταθλήματα Juniors ΤΕU14, ΤΕU16 & U18 (ITF). Τα πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν από 22-28 Ιουλίου στο Μοστ (Τσεχία), στη Μόσχα (Ρωσία) και στο Κλόστερς (Ελβετία) και τελούν υπό την αιγίδα της Tennis Europe. Οι αγώνες διεξάγονται σε ετήσια βάση εδώ και 43 χρόνια.

Τις ομάδες αποτελούν οι εξής αντισφαιριστές: U14 Ανδρέας Τίμινη, Στυλιανός Παπαμιχαήλ, Κλειώ Μαρία Ιωάννου, Μαρίνα Μπαμπαλιούτα (συνοδός προπονητής ο Πέτρος Παγδατής), U16 Στυλιανός Χριστοδούλου, Παύλος Παρσών, Μαρία Κωνσταντίνου, Μερίλ Σονάκιν (συνοδός προπονητής ο Μαρσέλο Ορτέγκα) και U18 Στέφανος Σάββα, Σέργιος Κύζας, Ελένη Λουκά, Φλωρεντία Χατζηγεωργίου (συνοδός προπονητής ο Ανδρέας Τοφαρίδης).

Πρώτη θα αναχωρήσει αύριο η ομάδα που θα μεταβεί στο Κλόστερς (U18) και ξημερώματα Κυριακής θα αναχωρήσουν οι άλλες δύο ομάδες των U14 και και U16 για το Μοστ και τη Μόσχα αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ