aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΜε κυπριακές συμμετοχές οι τελικοί

Με κυπριακές συμμετοχές οι τελικοί

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, το διεθνές πρωτάθλημα ITF U18 που διοργανώνει η Ακαδημία Ηροδότου. Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας Grade 4 και σε αυτό έλαβαν μέρος περισσότεροι από 100 αντισφαιριστές από 19 χώρες. Η μέχρι στιγμής παρουσία των Κυπρίων αντισφαιριστών υπήρξε εξαιρετική και είχε ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή τους σε τρεις από τους τέσσερις τελικούς που θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Ο Ελευθέριος Νέος θα αγωνιστεί στον τελικού του Μονού, όπως και η Ελένη Λουκά, ενώ το δίδυμο Ελευθέριος Νέος/Νίκολας Κάμπελ θα αγωνιστεί στον τελικό του Διπλού. Από την Κυριακή θα ξεκινήσει στη Λευκωσία το Κύπελλο Αφροδίτη που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά διεθνές πρωτάθλημα ITF U18 (ύστερα από αυτά της Ακαδημίας Ιωαννίδη και της Ακαδημίας Ηροδότου) που θα διεξαχθεί στην Κύπρο αυτό το διάστημα. Στο Εθνικό Κέντρο Τένις θα διεξαχθούν το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας τα προκριματικά και από την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό. Οι τελικοί του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 10.00 το πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ