aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΜάρκος από τα παλιά!

Μάρκος από τα παλιά!

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα των αγώνων στο Open Sud de France καθώς ένας Μάρκος από τα παλιά, έβγαλε εκτός υπεράσπισης τον πρόσφατο ημιφιναλίστ του Australian Open, Λούκας Πουίγ.

Ο 33χρονος Κύπριος, επέστρεψε από break στο εναρκτήριο σετ και πέτυχε άλλα δύο breaks στο καθοριστικό σετ για να φτάσει στη σπουδαία νίκη με 7-6(2), 6-7(4), 6-4 επί του Πουίγ, μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά φοβερής μάχης!

Έτσι, ο Μάρκος προκρίθηκε στα προημιτελικά της indoor διοργάνωσης, εκεί όπου την Παρασκευή (20:00GR) θα αντιμετωπίσει τον Ράντου Άλμποτ ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε στα τρία σετ τον Έρνεστς Γκούλμπις.

Είναι ο πρώτος ATP προημιτελικός του Παγδατή μετά την Ατλάντα, το Καλοκαίρι του 2018! Ο τελευταίος του ημιτελικός ήταν στη Τσενγκντου το 2017.

Ο Κύπριος πρωταθλητής, προέρχεται από τα προκριματικά στο Μονπελιέ κι αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη του μέσα στην εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ