aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΜάρκος απ’ τα παλιά! (video)

Μάρκος απ’ τα παλιά! (video)

Ο Μάρκος Παγδατής πήγε στην Ατλάντα έχοντας χάσει τα εφτά από τα οχτώ τελευταία ματς που έχει δώσει στο ATP Tour, όμως δειχνει αναγεννημένος στο Atlantic Station και μέχρι στιγμής προελαύνει στο 250αρι τουρνουά των ΗΠΑ.

Το Νο95 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την άνετη επικράτηση επί του Άλεξ Μπολτ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κέρδισε με 7-5, 6-1 και τον ATP NextGen, Φράνσις Τιαφό, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» καλύτερους του θεσμού. Το 2015 ο Μάρκος είχε φτάσει στον τελικό του Atlanta Open, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση και φέτος έχει την δυνατότητα να κάνει μια νέα μεγάλη πορεία στο τουρνουά.

Στα προημιτελικά, ο 33χρονος πρωταθλητής μας θα αντιμετωπίσει τον Μάθιου Έμπντεν ο οποίος κέρδισε 6-4, 6-4 τον Ντόναλντ Γιανγκ. «Είναι μια δύσκολη σεζόν. Πριν το Μαϊάμι έπαιζα πολύ καλά. Μετά το Μαϊάμι, είχα προβλήματα μέχρι το Wimbledon. Ότι έγινε, έγινε. Τώρα είμαι εδώ και βρίσκομαι στα προημιτελικά. Είμαι χαρούμενος και θα προσπαθήσω να πάω όσο πιο μακριά γίνεται», δήλωσε ο Παγδατής αμέσως μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ