aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΜαρία Σαράποβα: Χάνει τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο

Μαρία Σαράποβα: Χάνει τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο

Χάνει σίγουρα τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο η Μαρία Σαράποβα εξαιτίας της υπόθεσης ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Australian Open.

Η Ρωσίδα τενίστρια είχε βρεθεί θετική στην απαγορευμένη ουσία Meldonium σε έλεγχο που της έγινε κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Μελβούρνης. Η «Μάσα» τιμωρήθηκε πρωτόδικα με ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο χρόνια, με αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο του 2016.

Η 28χρονη τενίστρια είχε καταθέσει έφεση στην απόφαση, η οποία θα επιδικαζόταν αρχικά την επόμενη Δευτέρα. Όπως ενημέρωσε όμως το CAS θέλει περισσότερο χρόνο προκειμένου να εξετάσει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης κι η απόφαση αναμένεται στις 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως είναι λογικό η κάτοχος πέντε grand slam τίτλων δεν προλαβαίνει χρονικά να λάβει μέρος στη μεγάλη γιορτή του Ρίο.

Θυμίζουμε ότι η ίδια δηλώνει «αθώα» αφού έπαιρνε το φάρμακο για ιατρικούς λόγους και όχι για ενίσχυση της απόδοσής της. Όπως έχει επικαλεστεί ο δικηγόρος της μάλιστα έχει ιστορικό στην οικογένειά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ