aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΛύγισε στο Παρίσι ο Μάρκος Παγδατής

Λύγισε στο Παρίσι ο Μάρκος Παγδατής

O Ζο-Γουίλφρεντ Τσονγκά έχανε με 2-0 σετ από έναν εκπληκτικό Μάρκο Παγδατή, αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε μια τεράστια ανατροπή και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Grand Slam της πατρίδας του για 8η συνεχόμενη χρονιά!

O Τσονγκά τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Παγδατή, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Δεν απογοητεύτηκε όταν ήταν πίσω με δύο σετ, περίμενε την ευκαιρία του και όσο περνούσε η ώρα έπαιζε καλύτερο τένις.

Μετά από 3 ώρες και 30 λεπτά, ο 31χρονος Γάλλος πήρε την τεράστια νίκη με 6-7 (6), 3-6, 6-3, 6-2, 6-2 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Το Live της ιστοσελίδας μας:

ΠΡΩΤΟ ΣΕΤ 7-6 (8-6): Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Παγδατή, ο οποίος παίζοντας ωραίο τένις κατάφερε να κάνει το 1-0 στα σετ και πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΤ 6-3: Σε εξαιρετική μέρα βρίσκεται ο Κύπριος τενίστας. Σε 1 ώρα και 40 λεπτά προηγείται με 2-0 σετ του Γάλλου, τον οποίον δεν νίκησε ποτέ στην καριέρα του και φυσικά είναι πλέον μία ανάσα μακριά από την πρόκριση στον τρίτο του Ρολάν Γκάρος.

ΤΡΙΤΟ ΣΕΤ 3-6: Ο Τσονγκά μείωσε σε 1-2 τα σετ και μπήκε ξανά στο… κόλπο της πρόκρισης. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε την κούραση -σε κάποια σημεία- του Μάρκου και σε μισή ώρα πήρε το σετ, μετατρέποντας το επόμενο σε εξαιρετικά σημαντικό.

ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΤ 2-6: Ο Γάλλος πήρε και το τέταρτο σετ, ισοφάρισε σε 2-2 και πλέον η υπόθεση πρόκριση κρέμεται σε μία λεπτή κλωστή.

ΠΕΜΠΤΟ ΣΕΤ 2-6: Η κούραση επηρέασε τελικά πάρα πολύ τον Μάρκο Παγδατή, ο οποίος λύγισε στο τελευταίο σετ ηττήθηκε από τον Τσονγκά με 2-3 σετ και έμεινε εκτός της συνέχειας του τουρνουά στο Παρίσι.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ