aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΛύγισε κόντρα στον Στρουφ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Open της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς

Λύγισε κόντρα στον Στρουφ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Open της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς

Το πάλεψε για 2,5 ώρες κόντρα στον Γερμανό, Γιαν Λέναρντ Στρουφ, αλλά τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 5-7, 6-3), γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση του Open που διεξάγεται στη Μαδρίτη.

Ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον ρυθμό του αντιπάλου του και παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει, έχοντας χάνει το πρώτο σετ στο tie break, έχασε την συγκέντρωσή του στο καθοριστικό σετ και τελικά μένει εκτός συνέχειας στο τουρνουά της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους δύο αντιπάλους να εκμεταλλεύονται τα σερβίς τους και με τον Τσιτσιπά να φτάνει «μια ανάσα» από το break για το 3-1, αλλά να χάνει δύο break points, επιτρέποντας στον αντίπαλό του να ισοφαρίσει σε 2-2. Τελικά, το σετ οδηγήθηκε στο tie break, όπου ο Στέφανος ξεκίνησε δυνατά με break για το 2-0, αλλά ο Γερμανός απάντησε, επικρατώντας με 7-5 και κάνοντας το 1-0.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε κοντά στο να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του και στο πρώτο game του δεύτερου σετ, χωρίς όμως επιτυχία, με τους δύο παίκτες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 6-6. Σε εκείνο το σημείο του ματς ήρθε το break του Στέφανου για το 6-5, ενώ πήρε και το επόμενο game χωρίς να χάσει πόντο, επικρατώντας με 7-5 και ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ ο Τσιτσιπάς έχασε δύο ευκαιρίες για break στο τρίτο game, κάτι που κατάφερε αμέσως μετά ο Στρουφ, ο οποίος υπερασπίστηκε και το σερβίς του για το 4-1. Ο Στέφανος μείωσε σε 4-2 και 5-3, αλλά ο Γερμανός τελείωσε το ματς στο ένατο game, πανηγυρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση.

Τα σετ: 7-6, 5-7, 6-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ