aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Λύγισε» και αποκλείστηκε ο Παγδατής

«Λύγισε» και αποκλείστηκε ο Παγδατής

Αν και βρέθηκε κοντά στην πρόκρισή του στα ημιτελικά, ο Μάρκος Παγδατής, ηττήθηκε τελικά από τον Αντουάν Χοάνγκ σε ένα πολύ κλειστό ματς και αποχαιρέτησε το Challenger της Ρεν στη Γαλλία.

Ο Κύπριος τενίστας πήρε το 1ο σετ και προηγήθηκε με break στο 3ο, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα με 2-6, 7-6 (5), 6-4, για την προημιτελική φάση. O 33χρονος πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 122 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε τα 5 τελευταία games του 1ου σετ και το κατέκτησε με 6-2, στο 2ο σετ όμως ο Χοάνγκ ανέβασε το επίπεδό του και δεν απειλήθηκε με break point. Ο Μάρκος βρέθηκε μια φορά αντιμέτωπος με break point, το έσβησε όμως και ισοφάρισε σε 4-4. Αργότερα έστειλε το σετ σε tie-break, όπου επέστρεψε από το 6-3 μειώνοντας σε 6-5, στο 3ο διαδοχικό set point του όμως ο Γάλλος έκλεισε το σετ και ισοφάρισε.

Η μεγάλη ευκαιρία του Μάρκου για πρόκριση ήταν στο 3ο σετ, όπου κατάφερε να κάνει πρώτος το break και να προηγηθεί με 2-0. Ο Χοάνγκ ισοφάρισε σε 2-2 και ο Μάρκος έχασε 3 break points για να ανακτήσει το προβάδισμα στο 6ο game. O Γάλλος ισοφάρισε σε 3-3 σ’ αυτό το κρίσιμο game και λίγα λεπτά μετά έκανε νέο break, για να βρεθεί μπροστά με 5-4. Με love service game ολοκλήρωσε την ανατροπή, έπειτα από 2 ώρες και 24 λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ