aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Λύγισε» από την τρομερή Σαμπαλένκα και έμεινε εκτός τελικού της Μαδρίτης η Σάκκαρη

«Λύγισε» από την τρομερή Σαμπαλένκα και έμεινε εκτός τελικού της Μαδρίτης η Σάκκαρη

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κοίταξε στα μάτια την σπουδαία Αρίνα Σαμπαλένκα στα ημιτελικά του Όπεν της Μαδρίτης, όμως η νούμερο 2 της Παγκόσμιας κατάταξης επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της επικρατώντας σε μιάμιση ώρα 2-0 σετ και εξασφάλισε τη θέση της στον τελικό.

Στο πρώτο σετ η Σαμπαλένκα ήταν εκείνη που προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της και με ένα break point, κατάφερε να προηγηθεί 3-0. Παρόλα αυτά η Σάκκαρη αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε κοντά στο break όμως η Σαμπαλένκα διατήρησε το αβαντάζ της κάνοντας το 6-4 και κατακτώντας το πρώτο σετ.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, καθώς η Λευκορωσίδα τενίστρια έκανε πολύ γρήγορα το break με τη Σάκκαρη να το «σβήνει». Όμως ακολούθησε ένα εξαιρετικό ντεμαράζ από την Σαμπαλένκα το οποίο της χάρισε τη νίκη με 6-1 (2-0) και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό.

Τα σετ: 0-2 (4-6, 1-6)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ