aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΛύγισε από την εξαιρετική Κονταβέιτ η Σάκκαρη στον τελικό της Οστράβα

Λύγισε από την εξαιρετική Κονταβέιτ η Σάκκαρη στον τελικό της Οστράβα

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της τρομερής Ανέτ Κονταβέιτ η Μαρία Σάκκαρη.
Η Εσθονή έκανε φανταστικό παιχνίδι και πήρε τον τρίτο τίτλο της καριέρας της με 6-2, 7-5 σε έναν τρομερό τελικό.

Η Σάκκαρη, από τη μεριά της, δεν κατάφερε να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της, ωστόσο μετά την Οστράβα έχει καταφέρει να γράψει ιστορία με την είσοδό της στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Κονταβέιτ ολοκλήρωσε το τουρνουά χωρίς να χάσει ούτε σετ, ενώ και στον τελικό ήταν αλάνθαστη σε μεγάλο μέρος του αγώνα, οδηγώντας την Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε πολλά αβίαστα λάθη.

Στο πρώτο σετ η Εσθονή ήταν αλάνθαστη. Ξεκίνησε με love service game και μετά από τρομερή μάχη έκανε το μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ και κράτησε το σερβίς της για το 4-1. Η Σάκκαρη δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις, με την Εσθονή να «καθαρίζει» χωρίς να χάσει ούτε πόντο και το έβδομο γκέιμ (5-2) και έκανε το 1-0 σετ με νέο μπρέικ (6-2).

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο. Η Σάκκαρη έφτασε κοντά στο μπρέικ στο πρώτο γκέιμ, όμως η Εσθονή αντέδρασε με φοβερό παιχνίδι και κράτησε το σερβίς της. Χωρίς να δυσκολευτούν οι δύο παίκτριες έφτασαν στο 5-4 υπέρ της Κονταβέιτ. Η Ελληνίδα ισοφάρισε με δυσκολία, καθώς η Εσθονή της «έσβησε» τρία αβαντάζ. Η Κονταβέιτ πήρε το προβάδισμα (6-5) και χωρίς να χάσει ούτε πόντο έκανε το μπρέικ για το 2-0 σετ με 7-5.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ