aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚυρατζής και Νέος διαφήμισαν το τένις

Κυρατζής και Νέος διαφήμισαν το τένις

Με τη διεξαγωγή επτά τελικών, ανάμεσα στους οποίους και ο τελικός των ανδρών, ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Παραλιμνίου. Το πρωτάθλημα ανήκει στην υψηλότερη κατηγορία «Grade 1», και σε αυτό συμμετείχαν 89 αντισφαιριστές που διαγωνίστηκαν στις επιφάνειες συνθετικού χλοοτάπητα που διαθέτει ο Όμιλος, σε 14 κατηγορίες (αγοριών, κοριτσιών) στα μονά και στα διπλά, από τις ηλικίες των 12 ετών μέχρι και την κατηγορία ανδρών.

Ο μεγάλος τελικός στην κατηγορία ανδρών με τον οποίο έκλεισε το αγωνιστικό πρόγραμμα καθήλωσε τους 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Παραλίμνι. Οι Σέργης Κυρατζής και Ελευθέριος Νέος πρόσφεραν πολύ όμορφο θέαμα και για 2 ½ περίπου ώρες συνέθεσαν τον καλύτερο μέχρι στιγμής εγχώριο αγώνα για τη φετινή χρονιά τόσο από πλευράς θεάματος όσο και αγωνίας μέχρι την τελευταία στιγμή για τον νικητή. Τελικός νικητής ο Σέργης Κυρατζής που κέρδισε καθοριστικά γκέιμ και πόντους τόσο στο πρώτο όσο και στο τρίτο σετ που κρίθηκαν και τα δύο υπέρ του στο τάι-μπρέικ 2-1 (7-6[6], 2-6, 7-6[5]). Οι δύο αριστερόχειρες αντισφαιριστές είχαν αμφότεροι εκπληκτικά χτυπήματα στη διάρκεια του αγώνα, διαφήμισαν το τένις, και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους φιλάθλους.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες ξεχώρισαν οι δύο νίκες της Κλειώς Μαρίας Ιωάννου και του Ειρηναίου Ιωάννου. Η Κλειώ «καθάρισε» την κατηγορία των «16» με νίκη τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με παρτενέρ τη Δάφνη Κουτσόφτα. Ο Ειρηναίος πήρε την κατηγορία BS16, όπως επίσης και το διπλό στην BD14 με παρτενέρ τον Ανδρέα Πανταζή.

Το βραβείο Fair Play του πρωταθλήματος απονεμήθηκε στον Λεονάρντο Βροντή. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου Λευτέρης Τρίαρος, ο νεαρός αντισφαιριστής αγωνίστηκε στην κατηγορία BSU12 και σε ένα από τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένος, ο αντίπαλός του καθυστέρησε κατά μία ώρα να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου και να μπει στο γήπεδο την προκαθορισμένη ώρα.

Ο Βροντής παρά το ότι είχε το δικαίωμα βάσει των κανονισμών να κερδίσει τον αγώνα με Walk Over, επέλεξε να περιμένει τον αντίπαλό του, και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ