aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Κυπριακές» νίκες στα διπλά

«Κυπριακές» νίκες στα διπλά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Κύπελλο Αφροδίτη», το τρίτο κατά σειρά διεθνές πρωτάθλημα ΙΤF U18 που διεξήχθη στην Κύπρο τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η ΟΑΚ, με φετινή καινοτομία την διεξαγωγή των αγώνων στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αμμοχώστου.

Το πρωτάθλημα που ήταν κατηγορίας «Grade 4», συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αντισφαιριστών, αγοριών και κοριτσιών από 25 χώρες, που έλαβαν μέρος στις κατηγορίες μονά και διπλά. Μεγάλες επιτυχίες σημειώθηκαν από πλευράς κυπριακών χρωμάτων, αφού Κύπριοι αντισφαιριστές κατέκτησαν τους τίτλους στα διπλά, ενώ κυπριακή συμμετοχή υπήρξε και στον τελικό του μονού από την Ελένη Λουκά, η οποία έχασε από τη Ρωσίδα Εκατερίνα Νικιφόροβα (Νο2).

Η Ελένη Λουκά αγωνίστηκε στη συνέχεια στον τελικό του διπλού με παρτενέρ την Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη από την Ελλάδα και πήραν την «ρεβάνς» από την Νικιφόροβα που είχε ως παρτενέρ την Ευγενία Σαφρόνοβα. Εξαιρετική παρουσία στον τελικό του διπλού είχαν οι Ματία Μάτιτς και Χρίστος Αβραάμ που νίκησαν τους Τσαρλς Μπάρρυ (Irl) / Γέσπερ Άντι Γιόργκενσεν (Den).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ