aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚυπριακές επιτυχίες στα αγόρια

Κυπριακές επιτυχίες στα αγόρια

Ολοκληρώθηκε το διεθνές πρωτάθλημα της ITF U18 «Herodotou Tennis Academy ITF U18 / Grade 4» που διοργάνωσε η ομώνυμη ακαδημία τένις στις εγκαταστάσεις της στη Λάρνακα. Η τελευταία μέρα περιλάμβανε τους τέσσερις τελικούς αγοριών και κοριτσιών στα μονά και στα διπλά.

Ο τελικός των αγοριών συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού σε αυτόν έλαβαν μέρος οι Στέφανος Σάββα (Νο6) και Ματία Μάτιτς (Νο8). Νικητής στον κυπριακό «εμφύλιο» αναδείχτηκε ύστερα από αμφίρροπη αναμέτρηση ο πρώτος με 2-0 (7-5, 6-4). Κυπριακό ενδιαφέρον είχε και ο τελικός στο διπλό αγοριών. Ο Ανδρέας Τζιακούρης με παρτενέρ τον Τζέικομπ Κάτουτς από τη Σλοβακία νίκησαν τους Γερμανούς Ρέμπεργκ και Στόεγκερ με 2-0 (6-7[4], 3-6).

Στα κορίτσια, η Άννα Αρκαδιανού (Νο1) από την Ελλάδα νίκησε με 2-1 (3-6, 6-4, 6-3) τη Ρωσίδα Εκατερίνα Νικηφόροβα (Νο2) μετά από τρεις ώρες αγώνα. Η Νικηφόροβα δεν έμεινε τελικά χωρίς τίτλο, αφού αγωνίστηκε στο διπλό με παρτενέρ τη συμπατριώτισσά της Σαφρόνοβα, όπου νίκησαν τις Βρετανίδες Κόνγουεϊ/Ντουντνέι με 2-0 (6-4, 6-4).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ