aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚούπα με το... καλημέρα ο Τζόκοβιτς

Κούπα με το… καλημέρα ο Τζόκοβιτς

Με το… δεξί μπήκε το 2017 για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε του Άντι Μάρεϊ 2-1 στην Ντόχα και πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Σέρβος έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 28 αγώνων του Σκοτσέζου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο μετρ του τένις ήταν συναρπαστική, με τον Τζόκοβιτς να είναι αυτός τελικά που έφτασε στην… πηγή και ήπιε από το νερό της νίκης, επικρατώντας με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 6-4). Παράλληλα, ο Σέρβος πήρε και την… εκδίκησή του από τον Μάρεϊ, από τον οποίο έχασε τίτλους αλλά και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ωστόσο, παρά την επικράτησή του, λίγο έλλειψε να τα κάνει «θάλασσα», καθώς ενώ προηγούνταν με 1-0 σετ και 5-4 στα γκέιμ στο δεύτερο, έχασε τρία match point και τελικά δέχθηκε break. Ο Μάρεϊ, με ανεβασμένη ψυχολογία, ισοφάρισε σε 1-1.

Η τύχη και η ψυχραιμία ήταν όμως με τον Σέρβο, ο οποίος έκανε στο τέλος το πολυπόθητο break και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Η αναμέτρηση που καθήλωσε όλους τους θεατές, ήταν συνολικής διάρκειας 2 ωρών και 55 λεπτών!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ