aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚόντρα στον Τιμ στον τελικό της Κυριακής ο Τσιτσιπάς!

Κόντρα στον Τιμ στον τελικό της Κυριακής ο Τσιτσιπάς!

Δυο πρωτάρηδες θα παίξουν στον τελικό του ATP Finals του Λονδίνου ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 20:00.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που με την πρώτη έφτασε στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον πιο έμπειρο αλλά πρωτάρη σε τελικό Ντομινίκ Τιμ (κέρδισε με 7-5, 6-3 τον Ζβέρεφ) για μια θέση στο πάνθεον των νικητών.

Αντικειμενικά είναι οι πιο φορμαρισμένοι τενίστες του τουρνουά και θα παίξουν για το μεγάλο έπαθλο, τη δόξα και το χρήμα.

Στον όμιλο ο Τιμ έχασε από τον Μπερετίνι αλλά κέρδισε τους Τζόκοβιτς και Φέντερερ, ενώ ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Μεντβέντεφ και τον Ζβέρεφ και έχασε στο νήμα από τον Ναδάλ πριν κερδίσει στον ημιτελικό τον Φέντερερ.

Σε τελικό έχουν παίξει μια φορά, την μοναδική τους μέσα στο 2019 με τον Τιμ να κερδίζει με 2-1 σετ στο Πεκίνο, ενώ συνολικά το σκορ τους είναι 4-2 υπέρ του Αυστριακού.

Ο 26χρόνος Τιμ που τη Δευτέρα θα είναι ξανά στο Νο4, ξεπέρασε τον Μεντβέντεφ, έχει παίξει σε 24 τελικούς στην καριέρα του έχοντας 16 κατακτήσεις και θα ψάξει το 17ο τρόπαιο του.

Σαφώς και ο Αυστριακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε τελικούς αφού έχει παίξει σε 2 στο Roland Garros και έχασε και στους 2 από τον Ναδάλ ενώ έχει κερδίσει και Masters.

Ο 21χρόνος Τσιτσιπάς από την άλλη με 2 χρόνια στο Tour έχει παίξει σε 2 τελικούς Masters και έχει 2 ήττες από τον Ναδάλ ενώ στην καριέρα του έχει 3 τίτλους σε 8 τελικούς και θα παίξει τον 9ο του στο Λονδίνο και στο O2.

Βέβαια στον τελικό δεν υπάρχουν παραδόσεις. Ο καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος κερδίζει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ