aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚΟΕ : Συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Tennis Europe Τόμας Χάμμερλ

ΚΟΕ : Συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Tennis Europe Τόμας Χάμμερλ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Tennis Europe Τόμας Χάμμερλ, επισκέφθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το Ολυμπιακό Μέγαρο, και συναντήθηκε με τη Γενική Διευθύντρια της ΚΟΕ Όλγα Πιπερίδου. Τον κ. Χάμμερλ συνόδευαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου Νώντας Μεταξάς και το Μέλος του Δ.Σ. της ΟΑΚ και Μέλος της Junior Committee της Tennis Europe Παντελής Νέος.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Χάμμερλ έτυχε ενημέρωσης για τη λειτουργία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και των αθλητικών ομοσπονδιών που στεγάζονται στο Ολυμπιακό Μέγαρο, και συζητήθηκαν, θέματα που αφορούν τις συμμετοχές της Κύπρου στις διεθνείς διοργανώσεις, και ιδιαίτερα τη συμμετοχή σε ότι αφορά το Τένις, στις αποστολές της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο κ. Χάμμερς ανέφερε ότι η ΟΑΚ επέδειξε ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση στην Κύπρο μίας από τις επόμενες Γενικές Συνελεύσεις της Tennis Europe (2021 ή 2022). Η Γενική Διευθύντρια της ΚΟΕ Όλγα Πιπερίδου, διαβεβαίωσε ότι σε μια τέτοια περίπτωση η ΚΟΕ θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της ΟΑΚ, για να πραγματοποίησει μια υψηλού επιπέδου από οργανωτικής πλευράς Γενική Συνέλευση, καταθέτοντας ως Οργανισμός, την εμπειρία που αποκόμισε και την τεχνογνωσία που διαθέτει από τη διοργάνωση αντίστοιχων σημαντικών συνεδρίων στην Κύπρο.

Ο κ. Χάμμερλ επέδειξε επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θέση του Τένις ανάμεσα στα υπόλοιπα αθλήματα που καλλιεργούνται στην Κύπρο, και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τη λειτουργία της ΟΑΚ, την ενασχόλιση των Κυπρίων με την Αντισφαίριση, αλλά και για τα αποτελέσματα που καταγράφουν οι Κύπριοι αντισφαιριστές, ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες σε ότι αφορά τις συμμετοχές τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ