ΚΟΑ: Συγχαίρει τον Μάρκο Παγδατή

Ο ΚΟΑ μέσω της Ομοσπονδίας του, στηρίζει τον Μάρκο Παγδατή και με την ευκαιρία συγχαίρει την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου και εύχεται στον αθλητή μας κάθε επιτυχία στην τρίτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες...

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού μέσω ανακοίνωσης εκφράζει τη χαρά του και απευθύνει τα συγχαρητήρια του στον Κύπριο πρωταθλητή τένις Μάρκο Παγδατή, για την εξασφάλιση θέσης συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο 2016.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις με επιστολή της (9/6/2016) στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου γνωστοποιεί ότι, μετά τους αγώνες του Ρολάν ο Μάρκος Παγδατής είναι στην 41η θέση της τελικής κατάταξης των αθλητών που δικαιούνται να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πρωταθλητής μας βρίσκεται στην τελική λίστα, μετά και την πολύ καλή παρουσία του τη φετινή χρονιά και για αυτό εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Ρίο ντε Ζανέιρο.

Ο ΚΟΑ μέσω της Ομοσπονδίας του, στηρίζει τον Μάρκο Παγδατή και με την ευκαιρία συγχαίρει την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου και εύχεται στον αθλητή μας κάθε επιτυχία στην τρίτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗcyprussports.org
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ