aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚΟΑ, ΚΟΕ και Αναστασιάδης για Παγδατή: «Έβαλε την Κύπρο στο παγκόσμιο τένις»

ΚΟΑ, ΚΟΕ και Αναστασιάδης για Παγδατή: «Έβαλε την Κύπρο στο παγκόσμιο τένις»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ως η Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου μας, συγχαίρει, ευχαριστεί και ευγνωμονεί τον πρωταθλητή μας στο τένις Μάρκο Παγδατή, με την ευκαιρία της αποχώρησής του από την ενεργό δράση.

«Η ανεπανάληπτη διαδρομή του Μάρκου Παγδατή, γεμάτη επιτυχίες και διεθνείς διακρίσεις, έβαλαν την Κύπρο στο χάρτη του παγκόσμιου τένις και πρόβαλε τη μικρή μας πατρίδα σε όλη την οικουμένη. Είναι επιτεύγματα που δύσκολα επιτυγχάνονται από Κύπριο αθλητή, γι’ αυτό και ο ΚΟΑ συγχαίρει θερμά τον Μάρκο Παγδατή», τονίζει ο Οργανισμός.

Καταλήγοντας, σημειώνεται από πλευράς ΚΟΑ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού θα τιμήσει όπως αξίζει τον Μάρκο Παγδατή, ενώ θα συζητήσει μαζί του τρόπους αξιοποίησής του».

Εξάλλου, η ΚΟΕ με ανάρτησή της κι αυτή στα social media, ευχαριστεί επίσης τον Μάρκο Παγδατή. «Ευχαριστούμε για όλα Μάρκο Παγδατή!», αναφέρει και συνεχίζει: «Πρόσφερες πολλά στην Κύπρο μας και γι’ αυτό σε ευγνωμονούμε. Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι δίπλα σου σε ό,τι κάνεις στο μέλλον». Τον Παγδατή ευχαρίστησαν κι άλλες Ομοσπονδίες, φορείς και άτομα.

Ενώ ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης, μέσω Twitter αναφέρει: «Με τον αποχαιρετισμό του Μάρκου Παγδατή στα γήπεδα είναι η ώρα να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ μαζί. Μπράβο που με τα επιτεύγματα, τις επιδόσεις και το ήθος του έκανε τη χώρα μας περήφανη. Ευχαριστούμε που έδωσε το πιο καλό παράδειγμα στους νέους και τα παιδιά μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ