aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Καθάρισε» τον πρώτο ο Μάρκος!

«Καθάρισε» τον πρώτο ο Μάρκος!

Με μια πολύ καλή εμφάνιση, ο Μάρκος Παγδατής επιβλήθηκε με 3-0 σετ του ντόπιου Τζέιμς Γουόρντ και επέστρεψε στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον μετά από δύο χρόνια. Ο Κύπριος πρωταθλητής έφτασε στην άνετη πρόκριση σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Ο 31χρονος τενίστας μας πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό αγώνα και έδειξε πως είναι σε πολύ κατάσταση. Ο Γουόρντ προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά του μετά από έναν δύσκολο τραυματισμό που είχε στο γόνατο, αυτό ωστόσο δεν υποβαθμίζει την πολύ καλή εμφάνιση του Παγδατή, που κυριάρχησε απολύτως στο court.

Ο Παγδατής είχε 17 άσους και 35 winners, ενώ έκανε μόλις 15 αβίαστα λάθη. Δεν επέτρεψε στον Βρετανό αντίπαλό του να φτάσει σε μπρέικ πόιντ, ενώ ο ίδιος έφτασε 10 φορές στο μπρέικ πόιντ και αξιοποίησε τα 4 από αυτά, για να «σπάσει» τέσσερις φορές το σερβίς του. Αρκετά γρήγορα, μετά από 100 λεπτά παιχνιδιού, ο Κύπριος πρωταθλητής πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του βρετανικού Grand Slam, για 8η φορά στην καριέρα του. Η καλύτερη πορεία του είχε σημειωθεί το 2006, όταν ήταν ημιφιναλίστ στο τουρνουά του Λονδίνου.

Στον 2ο γύρο, ο Μάρκος αναμένεται να έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο είτε τον 13ο στη βαθμολογία Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, είτε τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Με βάση την κλήρωση, ο επτά φορές πρωταθλητής Ρότζερ Φέντερερ και ο σπουδαίος στην εκτέλεση Τζον Ίσνερ επίσης καραδοκούν στην πορεία του. Ο Ίσνερ είναι πιθανός αντίπαλος στον τρίτο γύρο, ενώ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Φέντερερ στους «16».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ