aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚατέρρευσε απέναντι στην τρομερή Σβιόντεκ η Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells

Κατέρρευσε απέναντι στην τρομερή Σβιόντεκ η Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ίγκα Σβιάτεκ στον τελικό του Indian Wells, καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ και έχασε μία μοναδική ευκαιρία να κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Έτσι, η Σβιάτεκ με 2-0 σετ κατέκτησε τον τίτλο και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ελληνίδα τενίστρια σε πέντε τελικούς έχει κερδίσει μόνο στο Ραμπάτ το 2019 απέναντι στην Γιοχάνα Κόντα, γεγονός που δεν άλλαξε ούτε σήμερα.

Η Σάκκαρη πλήρωσε κατά πολύ το κενό διάστημα στο δεύτερο σετ, ενώ στο πρώτο βρέθηκε αντιμέτωπη με την κυνικότητα της Πολωνής, που δεν συγχώρεσε κανένα σφάλμα.

Το πρώτο σετ εξελίχθηκε σε χορό των μπρέικ, καθώς βρέθηκαν 2-2 στα γκέιμς με την μία να «σπάει» τα σερβίς της άλλης. Ένα παιχνίδι με μικρά ράλις και πολλά λάθη εκατέρωθεν. Από εκεί και πέρα η Σβιάτεκ πήρε μαζεμένα δύο γκέιμς, ανοίγοντας την διαφορά και επί της ουσίας ελέγχοντας την ροή του ενακτήριου σετ. Βέβαια, η Σάκκαρη δεν τα παράτησε, ισοφάρισε και έδειχνε έτοιμη να αναλάβει τα ηνία. Το άσχημο ποσοστό στο δεύτερο σερβίς για την Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε σημαντικό ρόλο και όσο αν προσπάθησε με χτυπήματα στην διαγώνιο ή στην ευθεία… έχασε το σετ με 6-4.

Τα στοιχεία που έφεραν την Σάκκαρη σε σημείο να διεκδικήσει ενεργά το πρώτο σετ δεν εμφανίστηκαν ουδέποτε στο επόμενο, με αποτέλεσμα η Σβιάτεκ να φτάσει στο 6-1 χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Τα πολλά λάθη, η έλλειψη συγκέντρωσης στα ράλις και τα σφάλματα στα σερβίς οδήγησαν την Πολωνή αθλήτρια σε μία απρόσμενα άνετη επικράτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ