aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚατάφεραν να επιστρέψουν!

Κατάφεραν να επιστρέψουν!

Τα αουτσάιντερ είχαν τον τελικό λόγο στα δύο παιχνίδια που είχαν ξεκινήσει την Κυριακή και διακόπησαν λόγω της βροχής, με τις Τσβετάνα Πιρόνκοβα και Σαμ Στόσουρ να πετάνε εκτός συνέχειας στο Παρίσι τις Αγκνιέσκα Ραντβανσκα και Σιμόνα Χάλεπ!

Η βροχή συνέχισε να ταλαιπωρεί τους πάντες στο ξεκίνημα της 10ης ημέρας, όμως δύο τενίστριες αποδείχθηκαν ευνοημένες από τα τερτίπια του καιρού.

Στους δύο αγώνες για τον 4ο γύρο των γυναικών που είχαν ξεκινήσει την Κυριακή και δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, λόγω της συνεχιζόμενης βροχής, τα αουτσάιντερ ανέτρεψαν το προβάδισμα των αντιπάλων τους και πήραν σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά!

Η Τσβετάνα Πιρόνκοβα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-6, 0-3 κόντρα στην Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και αφού πήρε 10 game στη σειρά, κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά με 2-6, 6-3, 6-2αφήνοντας εκτός συνέχειας το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό!

Η Ραντβάνσκα φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό του δεξιού της χεριού.

Στην 8αδα, η Βουλγάρα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη Σαμάνθα Στόσουρ που επέστρεψε απ’το 3-5 games (σε αυτό το σημείο είχε διακοπεί το ματς την Κυριακή) και επικράτησε με 7-6(0), 6-3 της 6-Σιμόνα Χάλεπ που ήταν φιναλίστ στο Roland Garros το 2014.

Έτσι, ο χορός των μεγάλων αποκλεισμών συνεχίστηκε στο γυναικείο ταμπλό αφού τη γαλλική πρωτεύουσα έχουν ήδη αποχαιρετήσει 3-Κέρμπερ, 5-Αζαρένκα και 10-Κβίτοβα.

Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τους δύο πρώτους ανδρικούς προημιτελικούς Μάρει-Γκασκέ και Βαβρίνκα-Ράμος που μεταφέρονται για Τετάρτη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ