aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚαμία στήριξη στη Σαραπόβα από τον Φέντερερ

Καμία στήριξη στη Σαραπόβα από τον Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση για τη Μαρία Σαραπόβα και δεν έδειξε καμία… συμπόνια για την Ρωσίδα.

Τα τελευταία χρόνια έχει επαναλάβει τη ξεκάθαρη θέση του σχετικά με το ντόπινγκ. Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει επαναλάβει αρκετές φορές την άποψή του σχετικά με το θέμα τονίζοντας ότι πρέπει δείχνεις μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Ο σπουδαίος Ελβετός κλήθηκε να σχολιάσει το διετή αποκλεισμό της Σαραπόβαδείχνοντας πως δεν συμμερίζεται τον πόνο της.

 

«Μόνο άκουσα την είδηση. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες αλλά για μένα στο ντόπινγκ πρέπει να έχουμε μηδενική ανοχή. Δεν έχει σημασία αν το κάνεις επίτηδες ή όχι. Πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς βάζεις στο σώμα σου και να είσαι 100% σίγουρος τι συμβαίνει. Αν δεν το ξέρεις, τότε είσαι καταδικασμένος. Φυσικά και έχει το δικαίωμα να παλέψει, όπως έχουν όλοι αυτό το δικαίωμα άλλωστε. Απλά σε αυτά τα θέματα, πρέπει να δείχνεις μηδενική ανοχή.

Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος αν κρατούσαμε αιματολογικά δείγματα για 10, 15, 20 χρόνια. Πρέπει να τρομάξουμε αυτούς που σκέφτονται να κλέψουν. Πρέπει να τους τρομάξεις προκειμένου να μην το κάνουν» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ