aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚαι τους δύο τίτλους η Ελένη Λουκά

Και τους δύο τίτλους η Ελένη Λουκά

Η Ελένη Λουκά (Νο1) ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε στο ITF Juniors U18 Larnaca Cup 2018, αφού κατέκτησε τον τίτλο τόσο στο Μονό όσο και στο Διπλό. Στον μεγάλο τελικό στο Μονό είχε ως αντίπαλο τη Μάβι Οσταράιχερ (No3) από την Αυστρία.

Η Κύπρια αντισφαιρίστρια ήταν πιο αποφασιστική στα τελευταία κρίσιμα γκέιμ στο κάθε σετ, όπως και στο τάι-μπρέικ του δευτέρου σετ, επικρατώντας με 2-0 (6-4, 7-6[2]. Ύστερα από μία ώρα διακοπής, ξεκίνησε και ο τελικός του Διπλού, όπου η Λουκά με παρτενέρ τη Μαρία Μπονταρένκο (Rus) νίκησαν εύκολα τις Σαφάροβα (Τσεχία) / Ζαμπάνιν (Ουγγαρία) με 2-0 (6-1, 6-1).

Με τις νίκες που σημείωσε, η Λουκά βρίσκεται πλέον στο Νο212 στον κόσμο. Αναφορικά με τον τελικό των Αγοριών, νικητής αναδείχτηκε ο Σεμπαστιάν Γκίμα από τη Ρουμανία που νίκησε στον τελικό τον Πέτερ Φάϊτα από την Ουγγαρία με 2-0 (6-4, 6-1). Στο Διπλό οι Αυστριακοί Εμέζ/Φρανκ νίκησαν τους Ντεσάμπς (Γαλλία)/Ακάι (Αυστρία) με 2-0 (7-6[5], 6-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ