aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΚαι τώρα οι δυό τους με τον νικητή να τα «παίρνει όλα»!

Και τώρα οι δυό τους με τον νικητή να τα «παίρνει όλα»!

Με… συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε μια ώρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε 6-1, 6-1 τον Κέι Νισικόρι στον ημιτελικό του ATP World Tour Fianals και προκρίθηκε στον τελικό.

Εκεί τον περιμένει ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα τον έριξε από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, παραμένει αήττητος για 23 συνεχόμενα ματς, αλλά «ίδρωσε» στον άλλο ημιτελικό για να αποκλείσει τον Μίλος Ράονιτς με 5-7, 7-6 (5), 7-6 (9), σε μια αναμέτρηση που κράτησε 3,5 ώρες.

Για τον Βρετανό τενίστα είναι ο πρώτος τελικός στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Από την άλλη μεριά Σέρβος θα διεκδικήσει τον 5ο συνεχόμενο τίτλο. Όμως σε αυτή την αναμέτρηση δεν κρίνεται μόνο αυτό… Ο νικητής τα «παίρνει όλα», καθώς θα κριθεί και η κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη για το 2016.

Κατά το παρελθόν, οι δυό τους έχουν αναμετρηθεί 34 φορές και ο Τζόκοβιτς έχει νικήσει τις 24. Φέτος έχουν παίξει 4 φορές και ο Μάρεϊ είχε νικήσει μόνο τη μια, στον τελικό της Ρώμης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ