aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΉττα και αποδοκιμασίες για Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Σινσινάτι

Ήττα και αποδοκιμασίες για Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Σινσινάτι

Μετά από έναν αγώνα που διήρκεσε 2 ώρες και 47 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα στο τάι μπρέικ από τον Σάσα Ζβέρεφ, 6-4, 3-6, 7-6(4), στο χιλιάρι τουρνουά του Σινσινάτι.

Ο Γερμανός, νούμερο 5 στον κόσμο, πήρε το πρώτο σετ με 6-4. Ο 23χρονος Έλληνας καθυστέρησε περίπου δέκα λεπτά να επιστρέψει από τα αποδυτήρια για το δεύτερο, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από το κοινό και να διαμαρτυρηθεί έντονα ο αντίπαλός του στον διαιτητή πως έχει πάρει το κινητό του κι επικοινωνεί με μηνύματα με τον πατέρα/προπονητή του (κάτι που απαγορεύεται).

Ο Τσιτσιπάς πήρε με 6-3 το δεύτερο σετ και έφτασε να προηγείται με 4-1 στο τρίτο, αλλά εκεί δέχτηκε δύο μπρέικ το ματς κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Ζβέρεφ με τρεις σερί πόντους έκανε το 3-3… 6-3 και τελικά πήρε το ματς με 7-4.

Έτσι στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 7), που απέκλεισε τον συμπατριώτη του, Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο 2), 2-6, 6-3 και 6-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ