aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΉττα για τον Μάρκο στο Σέρμπιτον

Ήττα για τον Μάρκο στο Σέρμπιτον

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη σεζόν του γρασιδιού ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Ντούντι Σέλα στην πρεμιέρα του στο Challenger των 127.000 ευρώ που φιλοξενείται στο Σέρμπιτον του Λονδίνου.

Αν και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στο 2ο σετ, ο Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε με 6-4, 7-6 (4), σε ένα δυνατό αγώνα για τον 1ο γύρο του Aegon Surbiton Trophy. Ο Σέλα, ο οποίος είχε χάσει στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις του με τον Παγδατή, άρχισε πιο δυνατά τη σεζόν του στο γρασίδι και έκανε τα πρώτα δυο break της αναμέτρησης, για να προηγηθεί με 3-1 και στα δυο σετ.

Εν τω μεταξύ, χθες, ο πρωταθλητής μας αγωνίστηκε και στα διπλά του δυνατού Challenger της Μεγάλης Βρετανίας, με παρτενέρ τον χθεσινό του αντίπαλο. Οι Παγδατής και Σέλα, ηττήθηκαν από τους Βρετανούς Μπράιαν Κλέιν και Τζόε Σάλσμπουρι με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 10-7) και αποκλείστηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ