Ήθελε να τα παρατήσει η Σαράποβα

Μπορεί η Μαρία Σαράποβα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επάνοδό της στα κορτ, όμως η ίδια παραδέχθηκε, ότι ένα διάστημα σκεφτόταν να τα παρατήσει και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η διεθνούς φήμης τενίστρια απέτυχε να περάσει έλεγχο ντόπινγκ το Μάρτιο του 2016, όταν βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία meldonium, γεγονός που έφερε τον αποκλεισμό της από την ενεργό δράση για 21 μήνες, ποινή που της επέβαλε η ITF.

Ωστόσο, το CAS μείωσε την ποινή της στους 15 μήνες, με αποτέλεσμα, τέλος Απριλίου να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, συμμετέχοντας σε τουρνουά στη Στουτγκάρδη.

«Μια περίοδο πονούσα στον καρπό μου. Μιλούσα συχνά με τους γιατρούς μου, αλλά δεν μπορούσα να παίξω. Ήταν δύσκολο για μένα ψυχολογικά όλο αυτό και άρχισα να κάνω στον εαυτό μου ερωτήσεις. Δεν ήξερα πόσο καιρό μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω και συχνά σκεφτόμουν να τερματίσω την καριέρα μου», αποκάλυψε η πρώην Νο. 1 τενίστρια στον κόσμο.

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έπρεπε να αποδεχτεί, ήταν πως θα έχανε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω όλους τους άλλους να πηγαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εγώ να μην μπορώ. Με πείραξε περισσότερο από όλα τα άλλα τουρνουά που έχασα, τα Grand Slams και τα υπόλοιπα τουρνουά».

Η Σαράποβα αποκάλυψε επίσης, ότι ότν ολοκληρώσει την καριέρα της, δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την προπονητική: «Δε νομίζω να το κάνω. Όπως γνωρίζετε, έχω τη δική μου εταιρεία και έχει μεγαλώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Πάντα με ενδιέφερε ένα project σαν κι αυτό και απλά δε θα έχω χρόνο για να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Όταν σταματήσω την καριέρα μου, σίγουρα θα αφιερώσω πολύ χρόνο στην επιχείρησή μου».

ΠΗΓΗsentragoal.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ