aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΙσοφάρισε το ρεκόρ του Φέντερερ ο Τζόκοβιτς

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Φέντερερ ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμπλήρωσε 310 εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, «πιάνοντας» στην κορυφή της λίστας τον Ρότζερ Φέντερερ.

Την άλλη Δευτέρα (8/3), λοιπόν, ο Νόλε θα φτάσει σε ένα ιστορικό κατόρθωμα και θα βάλει τις βάσεις για την ανάδειξή του ως GOAT του αθλήματος!

Τα πάντα, βέβαια, θα κριθούν τελικά στους Grand Slam τίτλους, αλλά και εκεί ο Νόλε φαίνεται να είναι σε πλεονεκτική θέση, αφού με 18 κούπες απέχει πλέον δύο από τους μεγάλους αντιπάλους του Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ (20).

Κατά τα άλλα, το Top 10 έμεινε αμετάβλητο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να συμπληρώνει 75 σερί εβδομάδες μέσα σε αυτό. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, τέλος, θα εκτοπίσει τον Ράφα Ναδάλ από το Νο.2 αν φτάσει αυτή την εβδομάδα στον τελικό του Ρότερνταμ, όπου αγωνίζεται και ο Στεφ.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη, που παίζει αυτή την εβδομάδα στην Ντόχα, παρέμεινε στο Νο.25 της παγκόσμιας κατάταξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ